ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

H NEWS MEDIA έχει ως κύρια δραστηριότητά την ενημέρωση και τις εκδόσεις κάνοντας διαχείριση μέσων ενημέρωσης που αλληλοεπιδρούν με κοινό σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Η NEWS MEDIA παράγει και διανέμει ψηφιακή δημοσιογραφία ενώ καινοτόμες με αποτελεσματικές λύσεις επικοινωνίας σε πελάτες και συνεργάτες. Έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο προσωπικό και στην τεχνολογία, εστιάζοντας παράλληλα στην ποικιλία των brands, των μέσων ενημέρωσης και των εργαλείων για τους χρήστες μας.

Από το PeristeriNews.gr, το οποίο είναι το κορυφαίο site ενημέρωσης στον πολυπληθή Δήμο Περιστερίου, το WestNews.gr που αποτελεί την ενημερωτική συνήθεια των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, τα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ, την free press εφημερίδα που αγκαλιάζει του 7 Δήμους της Δυτικής Αθήνας και το womanblog.gr, το ολοκαίνουργιο μέσο ενημέρωσης για τη γυναίκα.

Όλα τα παραπάνω υπερβαίνουν τις 350 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα με το κοινό να βλέπει 878.818 σελίδες. Τα project της NEWS MEDIA έχουν περισσότερους από 60.000 ακόλουθους κοινωνικών μέσων.