ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H NewsMedia ιδρύθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 2010, το 2017 η εταιρεία έγινε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Ι.Κ.Ε.), με αντικείμενα την ενημέρωση, την διαφήμιση, τα multi media και την παροχή υπηρεσιών internet (web design, web hosting, web marketing κ.ά.).

Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεχούς εξέλιξης η NewsMedia διαθέτει δύο δυναμικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, το www.peristerinews.gr, το www.westnews.gr και την εφημερίδα «ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ», δίνοντας καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στην Δυτική Αθήνα.

Με στρατηγικό σχεδιασμό και αίσθημα ευθύνης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας και στην εξεύρεση της βέλτιστης στρατηγικής αξιολογώντας τις δυνατότητες και προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής πρόκλησης, σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία και παραγωγή έντυπων καθώς και το πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευασίας προϊόντων.

Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων, η φιλοξενία ιστοσελίδων, η κατοχύρωση ονομάτων και η δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Η NewsMedia επενδύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της και οι σχέσεις της μαζί τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στον επαγγελματισμό και το ήθος καθιστώντας την απαραίτητο συνεργάτη σε κάθε της επιχειρηματικό βήμα.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ποιότητας, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Η NewsMedia παρακολουθεί στενά τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις και προλαβαίνει τις τάσεις της ελληνικής αγοράς. Η ανάπτυξη όμως δεν σταματάει. Το μελλοντικό όραμα της NewsMedia είναι φιλόδοξο και εμπνευσμένο από τις αξίες της εταιρίας.