ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στην NewsMedia Εκμεταλλευόμενοι τα πλέον σύγχρονα εργαλεία Marketing και Web Design, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που προορίζονται να γίνουν οι κορυφαίες στην κατηγορία τους.. Για δυναμικές επιχειρήσεις με ξεκάθαρους στόχους!

Με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σχεδιάζουμε πολυδιάστατες και εντυπωσιακές ιστοσελίδες, διαδικτυακές πύλες, ηλεκτρονικά καταστήματα, ραδιοφωνικούς & τηλεοπτικούς σταθμούς, κτλ. ή όλα αυτά στην ίδια ιστοσελίδα ταυτόχρονα.

Η επιλογή της χειροποίητης κατασκευής & σχεδίασης ιστοσελίδας θα δώσει νέα ώθηση στην εταιρεία σας και θα την χαρακτηρίσει μοναδική σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι δεδομένο ότι οι χειροποίητες ιστοσελίδες αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους χρήστες σε σχέση με τις τυποποιημένες ιστοσελίδες.

Όλα στην τύχη ή ψυχολογία χρωμάτων για την ιστοσελίδα σας;

Στην NewsMedia πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά για αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ξεκινώντας από την επιλογή χρωμάτων για την ιστοσελίδα σας που αναλαμβάνει ψυχολόγος και καταλήγοντας στον Art Director ο οποίος σκηνοθετεί άρτια το τελικό αποτέλεσμα.

Το δημιουργικό μας τμήμα αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις του διαδικτύου από την Adobe & την Google.

Για την υψηλή αισθητική φωτογραφίας & σκηνοθεσίας σε μια ιστοσελίδα εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας στην Αμερική (New York Film Academy, Adobe Training), την χώρα που χρόνια τώρα είναι η πρωτοπόρος στο διαδίκτυο.

Χαμηλό ή υψηλό κοστολόγιο για την ιστοσελίδα σας;

Στην NewsMedia μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το Budget που εσείς διατίθεστε να επενδύσετε για την ιστοσελίδα σας. Μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις για όλα τα οικονομικά επίπεδα ιστοσελίδων. Για αυτό το λόγο μη διστάσετε να ρωτήσετε το τμήμα Marketing της εταιρείας μας!

Κάνοντας τις ανάγκες σας έργο, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων μας, σας παρέχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει και θα πραγματοποιήσει το τελικό σας στόχο.

Μη χάνετε άλλο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας.